İdari ve Mali İşler Müdür Yrd.

KAMİL1.png

20.05.1983 Tokat’ın Reşadiye ilçesi Bozçalı kasabasında doğdum. İlk ve orta öğretimimi Bozçalı kasabasında tamamladım. Tokat’ın Niksar İlçesinde Sağlık Meslek Lisesinde Tıbbi Sekreter olarak okudum. Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sağlık Yönetimi lisans mezunuyum. 2002-2006 yılları özel sektörde ön muhasebe elemanı olarak çalıştım. 2008-2011 yıllarında özel hastanede tıbbi sekreter olarak çalıştım. 2011-2014 yılları Tokat Niksar Devlet Hastanesinde tıbbi sekreter olarak çalıştım. 2014-2023 yıllarında Tokat Niksar Devlet Hastanesi Satın Alma biriminde çalıştım. Evli ve üç çocuk babasıyım.